Friday, 19 October 2012

🎉

Entahalah, nda bisa ngomong apa-apa. mangan ati pol lo he, tegone kon. mentolo njerit, nek isok njerit nang kupingmu. aku kudu yaopo? aku kudu lapo? isokku mek meneng. sepurane nek sing dilakukno&diomongno konco-koncoku nggarai kon keganggu. ancen tekan awal salah, tapi jek dilanjutno ae. onok sing ngomong kon mbek iki, mbek iku, yo guduk urusanku se, aku yo ga kudune ngamuk, aku nyadar kok aku sopo.
Bendino mbatin, nek digudo pas lewat mek isok ngguyu, pdhl yo fake. luoro nang njero. mbo, rasane kesel ae. nek kon ngerti ae. ngerti gak se ngaaaaa aaa aa. kon lo tak gedek-gedekno nang ngarep koncoku hehe. tapi yo ngono iku, wes dibelani tapi balesane koyok ngunu, yo mosok gelem aku mbelani maneh, wes males hehe. mek pingin mbengooooook. embo, aku wes ngroso aku mek figuran ae. yo aku gak berharap di anu disikan, tapi yo yaopo yo, "nek dee sepi tok bee opo nek onok butuhe dee teko", koncoku dewe isok ngomong ngunu. nek ancen ngunu temenan,yo......ckptw. kate yaopo maneh, aku gaisok lapo-lapo. kate ngamuk ngamuk nang kon yo lapo. prosoku yo useless akune yo hopeless sisan. bendino tak belani on tapi yo balesane 'on on o dewe lo', sing goblok sing endi saiki? aku goblok kon congok:):):) mek gangerti ae kudu lapo, makane ruandom ngene hahahahahhahahahahahahahahhahahahahahaha suwun, met yaw.

Terlalu by Maliq & D'essentials


Tak bisa, terus menerus engkau menjaga
Perasaan hati yang terlena
Semakin lama semakin menyiksa

Oh aku, tak ingin terus terbelenggu
Dengan pikiran tak menentu
Sungguh aku tak bisa
Membuatku terlalu
Jauh mengkhayalkan tentang kita
Ku di sini sepertinya masih berharap
Meski tak mungkin ku menunjukkannya
Kenyataannya membuatku sedikit gila

Terlalu lama kau buat aku menunggu
Setiap ku tanya kau pun tak tahu
Semua ini akan menuju

No comments:

Post a Comment